DR.GLUTEN GLUTENSİZ TEL ŞEHRİYE 250G
İçindekiler: Mısır unu, pirinç unu, emülgatör
(gliserol monostearat)
Glutensiz - Katkı - Koruyucu İçermez.
Hazırlanışı : Tel şehriye genelde çorba ve pilav yapımında kullanılır. Tel şehriye pilavlara doğrudan katılabileceği gibi yağda
hafifçe kızartıldıktan sonra da katılabilir. 2 su bardağı pirince yarım çay bardağı tel şehriye ilave edilmelidir. Çorba yapımında da
6 su bardağı suya 1 çay bardağı tel şehriye ilave edilip, 3-4 dakika daha pişirilir, servis yapılır.
Besin Değerleri: (100Gr İçin)
Enerji ( Energy) : 1.498 kj | 358 kcal
Yağ (Fat) : 3,17 gr
Karbonhidrat (Carbonhydrate) : 78,24 gr
Şekerler (Sugar) : 1,3 gr
Lif (Fiber) : 4,9 gr
Protein : 5,7
Tuz : 0,8 gr
Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 100,00 TL ve üzerinde olmalıdır.