Maxi Cosi Iris Anne Yanı Beşik 67x115 cm Essential Graphite

Stok Kodu: MXC-2006750110
Marka: Maxi-Cosi
12.690,00 TL
Renk : Essential Graphite
STOKTA YOK

Maxi Cosi Iris 2'si 1 Arada Taşınabilir Katlanabilir Çift Katlı Seyahat Beşik 67X115 Cm Essential Graphite

Iris seyahat yatağını keşfedin. Nerede olursanız olun her zaman iyi bir gece uykusu.

Çocuğunuza dünyayı göstermekten daha iyi bir şey var mı? Maxi-Cosi Seyahat Karyolası İris ile küçük çocuğunuzu gittiğiniz her yere götürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İster yeni doğmuş bir bebekle ister yeni yürümeye başlayan bir çocukla seyahat ediyor olun, Maxi-Cosi Seyahat Karyolası, yatağı iki seviye arasında esnek bir şekilde ayarlamanıza izin vererek ihtiyaçlarınıza uyum sağlar.

Yüksek seviyede, yeni doğan bebeğinizi öğlen uykusu için hemen yatırabilirsiniz. Ufaklığınız uyanır uyanmaz eğilmek zorunda kalmadan hemen tekrar kucağınıza alabilirsiniz. Küçüğünüz zaten biraz daha büyükse, şilteyi kolayca bir seviye daha alçaltabilirsiniz. Filenin yüksek dış kenarları, miniğinizin seyahat yatağından dışarı çıkmasını engeller.

Bir gecelik konaklama mı yoksa daha uzun bir tatil mi? Hangisini seçerseniz seçin, Iris seyahat karyolası, mükemmel bir arkadaştır. Kolayca ve kompakt bir şekilde katlanır ve nakliye için taşınabilir seyahat çantasında hızlı bir şekilde saklanabilir. Ekstra konforlu yatak, küçük çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu dinlendirici uykuyu nereye giderse gitsin almasını sağlar. İster şekerleme ister gece olsun, küçük çocuğunuz bir bulutun üzerindeymiş gibi hissedecek.


Ana özellikler

Seyahat yatağının iki seviyesi vardır - Yeni doğanlar için yüksek seviye ve bebekler için düşük seviye.

Ekstra konforlu şilte ve çıkarılabilir parçalar- Iris Seyahat Karyolası'nın ekstra konforlu yatağı, küçük çocuğunuzu sadece birkaç dakika içinde hayaller diyarına götürür. Fileli pencere iyi bir havalandırma sağlar ve çocuğunuzu her zaman gözetim altında tutmanıza olanak tanır. Iris seyahat karyolasının kumaş elemanlarının çıkarılması ve yıkanması kolaydır. Böylece bebeğinizin yatağı her zaman temiz kalır.

Katlaması ve taşıması kolay

Küçük bir gezi mi planlıyorsunuz yoksa geceyi evden uzakta mı geçiriyorsunuz? Iris seyahat karyolanızı gittiğiniz her yere yanınızda götürün. Uygun seyahat çantasında katlanması ve taşınması kolaydır.

Zarif görünüm

Yüksek kaliteli işçilik ve zarif renkler, Iris seyahat yatağını gerçekten göz alıcı hale getirir.

 

Ürün detayları

  • Doğumdan yakl. 3 1/2 yıl
  • Ağırlık: 5,4 kg
  • Yükseklik: 69 cm
  • Genişlik: 67 cm
  • Uzunluk: 115 cm
  • Ambalaj boyutları: 57cm x 54cm x 15cm (U x G x Y)
Cinsiyet : Unisex
Yaş Grubu : 0-36 Ay
Henüz ürüne yapılan bir yorum bulunmamaktadır.
12.690,00 TL