Sunman Hafıza Kart Eşleştirme Nesneler 50 Parça

Stok Kodu: SUN-S01002515
Marka: Sunman
14,90 TL
STOKTA YOK

Özellikler

  • Nesneler Hafıza Kartları ile çocuklar hem öğrenecek hem de eğlenecekler!
  • Çocuklara resimlerle örnek vererek öğrenimi ve akılda kalıcılığı kolaylaştırmaktadır. Çocuklar en çok kullanılan masa, tencere, merdiven gibi nesnelerin görselleri ile birlikte görerek yakından tanıyabilecekler.
  • Flash card, eğitim sisteminde öğrencilerin çokça kullandığı, öğrenmeyi kolaylaştıran bir yöntemdir. Genelde soru-cevap biçiminde kullanılır. Yapması da çok kolaydır. Elinizdeki kartların üzerinde çocuğunuzun öğreneceği kavramlar yer almaktadır. Çocuğunuza kartları birer birer göstererek nesnelerin isimlerini söyleyin ve bunu çok kere tekrarlayın. Daha sonra nesneleri işaret ederek "Bu ne?" diye isimlerini sorun. Bu süreci tekrarlayarak çocuğunuza yeni kavramlar ve sözcükler öğreterek konuşmaya adım atmasına yardımcı olabilirsiniz.
  • Paket içerisinde; 50 adet üzerinde nesnenin görseli ve isminin yer aldığı hafıza kartları yer almaktadır.
  • Amaç; hafıza becerilerini desteklemek, renk, boyut, şekil, sayı gibi kavramları öğrenmek, görsel dikkat ve görsel hafızayı kuvvetlendirmek, detayları fark edebilme, ayrıntıya odaklanma becerilerini güçlendirme becerilerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır.smile games hafıza kartları,meyveler ve sebzeler,meyveler ve sebzeler hafıza kartları,
  • Paket ölçüsü: 10 x 2,5 x 14 cm. 
Cinsiyet : Unisex
Yaş Grubu : 3+ Yaş
Henüz ürüne yapılan bir yorum bulunmamaktadır.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 100 TL ve üzerinde olmalıdır.

14,90 TL